Generale

Top cele mai piratate seriale în 2020

Top cele mai piratate seriale în 2020

Anul 2020 a avut două capete, pe unii anul 2020 i-a pus pe canapea, iar pe alții i-a făcut mai activi, dar în acest articol voi vorbii despre cei pe care anul 2020 i-a pus pe canapea, în fața unui serial. 

Serialele anul acesta, cel puțin pe platformele de streaming, au luat amploare, iar unele s-au bucurat de un succes, altele de înjurături, iar altele în schimb s-au bucurat de piraterie.

Citește și: Nu se știe cine a inventat hidrantul pentru că se pare că brevetul acestuia a ars într-un incendiu

Mai știți când Game Of Thrones de pe HBO a fost cel mai piratat serial, iar cei de la HBO spuneau că nu au nicio problemă cu asta, fiindcă așa filmul devine și mai popular, ei bine, asta se întâmpla acum cu Mandalorina, bine, Disney nu a spus că le convine faptul că filmul lor e cel mai piratat film din 2020, dar înțelegi tu, se bucură de un succes frumușel.

Eu unul nu am să îmi fac abonament la Disney doar pentru a vedea un serial și nici nu îl voi pirata, oricât de bun ar fi acest serial. 

Unii oameni care s-au plictisit, au făcut un top al celor mai piratate seriale din anul 2020, așa că ți-l las și ție mai jos să te bucuri de el:

  1. The Mandalorian
  2. The Boys
  3. Westworld
  4. Vikings
  5. Star Trek: Picard
  6. Rick and Morty
  7. The Walking Dead
  8. The Outsider
  9. The Arrow
  10. The Flash

Sursa: go4it.ro

About Author

Capotescu Claudiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *