More

  De ce nu avem mâncărimi la organele interne?

  Toți ne-am confruntat cel puțin o dată cu o mâncărime persistentă sau nedorită, care ne poate distrage atenția de la activitățile zilnice. Cu toate acestea, există un lucru pe care mulți dintre noi nu ni-l imaginăm – mâncărimile la organele interne.

  Motivul pentru care nu avem mâncărimi la organele interne este destul de simplu. Terminațiile nervoase din aceste zone nu sunt conectate la receptorii de durere sau mâncărime ai pielii. Acest lucru înseamnă că, în ciuda faptului că organele interne pot fi afectate de diverse probleme, cum ar fi infecții sau inflamații, nu putem simți mâncărimi sau alte simptome de disconfort.

  Citeste si: De ce apar cosurile pe piele?

  Cum ar fi viata noastra daca am avea mancarimi la organele interne?

  Dacă am avea mâncărimi la organele interne, ne-am confrunta cu o experiență mult mai inconfortabilă în ceea ce privește starea noastră de sănătate. De exemplu, am putea avea o mâncărime constantă în stomac sau în intestin, ceea ce ar putea fi extrem de deranjant. Acest lucru ar putea duce la probleme de concentrare și chiar la probleme de somn, întrucât ar fi dificil să ignorăm mâncărimile constante. În plus, am fi nevoiți să apelăm la medicamente sau tratamente pentru a controla aceste mâncărimi, ceea ce ar putea fi costisitor și poate fi asociat cu efecte secundare neplăcute.

  Deși această lipsa de simptome poate părea înțelesă, ne poate oferi un sentiment de confort și siguranță în ceea ce privește starea noastră de sănătate.

  Abonează-te la newsletter

  Si noi iti vom trimite o informatie valoaroasa in fiecare zi!

  - Advertisement -

  Ultimele postari

  Poate te intereseaza si...