Generale

Cea mai vândută carte de pe Libris.ro în anul 2020 este Suflet de Porțelan de Andreea Lichi

Cea mai vândută carte de pe Libris.ro în anul 2020 este Suflet de Porțelan de Andreea Lichi

Când vine vorba despre cărți și librării online, eu unul prefer Libris.ro din mai multe puncte de vedere:

  • Oferă transport rapid, mai ales în orașele mari, în mare parte cărțile ajung a doua zi, iar eu cum stau în zona rurală, comenzile ajung în aproximativ 48 de ore.
  • Transport gratuit la comenzile de peste 90 de lei, dar destul de des, Libris.ro, are oferte de transport gratuit timp de 24/48 de ore.
  • Pentru fiecare comandă în parte primești puncte de fidelitate cu care mai apoi vei putea să le folosești pe site pentru reduceri de cărți.
  • Iar unul dintre cele mai interesante facilități pe care le ai pe Libris.ro este comanda rapidă, opțiune pe care eu unul nu am mai văzut-o pe alte site-uri. Comanda rapidă se referă la faptul că pe lângă posibilitățile obișnuite de comenzi, mai ai și posibilitatea de a introduce doar numărul de telefon în pagina de produs sau în pagina de coș, iar un reprezentat Libris te va suna în maxim 30 de minute pentru a confirma comanda. Acest lucru îl poți face în cazul în care ești grăbit și îți este mai simplu să primești un telefon și să confirmi comanda în câteva minute.

Pe lângă toate punctele enumerate mai sus, prefer Libris.ro și pentru transparența pe care o oferă clienților, precum top-ul celor mai vândute cărți în anul 2020. 

Cea mai vândută carte de pe Libris.ro în 2020

Și pentru că tot este vorba despre un top, cea mai vândută carte de pe Libris.ro în anul 2020 este Suflet de Porțelan de Andreea Lichi, carte pe care o găsești aici.

Poți vedea și tu topul celor mai vândute cărți pe pagina dedicată de pe Libris.ro, și cine știe, poate ești în pană de idei și nu știi ce să mai citești și te poți inspira din acest top.

About Author

Capotescu Claudiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *