Generale

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Siguranței pe Internet.

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Siguranței pe Internet.

Oare ai știut că astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Siguranței pe Internet?

Probabil că da, cel puțin dacă ai intrat astăzi pe Google, unde în josul paginii apare un mesaj care te încurajează să verifici securitatea contului tău Google. 

De-a lungul timpului, internetul a evoluat extrem de rapid, aducând un nou stil de viață, chiar și pentru cei mai bătrâni dintre noi. Tare mă bucur când văd o bătrânică uitându-se pe Facebook în Tramvai sau vorbind într-o videoconferință, tot în tramvai, bineînțeles fără căști.

Oare ai știut: oamenii sunt mai fericiţi atunci când sunt ocupaţi?

Bucuria e și mai mare când văd oameni care folosesc internetul într-un mod benefic pentru ei, învățând lucruri noi sau chiar producând bani cu ajutorul internetului. 

Cu toate lucrurile bune cu care vine, internetul are și o parte nu prea plăcută, la fel cum e și în viață, nu totul e roz și perfect.

Din această cauză a apărut și ziua Internațională a Siguranței pe Internet. Această zi are scopul de a crește gradul de conștientizare pentru siguranța ta pe internet. Are ca scop încurajarea de a folosi internetul într-un mod responsabil și probabil și creativ. 

Iar pentru final, îți las un link unde îți poți verifica securitatea contului de Google: https://myaccount.google.com/security-checkup. Te încurajez să intri pe acest link cel puțin o dată pe lună, pașii pentru securizarea contului chiar nu sunt greu de urmat.

About Author

Capotescu Claudiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *